De Deus, oli, verge, extra, ecològic, aceite, virgen, extra, ecológico, les garrigues, lleida, catalunya,
De Deus, oli, verge, extra, ecològic, aceite, virgen, extra, ecológico, les garrigues, lleida, catalunya,
 

Llegat del somni d'una família

Casa Torres és el llegat del somni d'una família que, després de tres generacions, expressa el seu esperit mediterrani a través de la passió per la seva terra i en la mestrança de l'elaboració dels seus olis d'oliva. Herència de treball, esforç i respecte per la terra, així com la nostra filosofia entesa com a tradició, qualitat, respecte pel mitjà, innovació i artesania, marquen cadascun dels nostres passos cap a l'excel·lència del nostre producte i servei als nostres clients.
  

“De Deus”, és concebut com un oli d'autor, oli provinent de la comarca de les Garrigues on la terra és seca i el sabor intens. Un sol argilenc i poc profund, un clima extrem amb grans oscil·lacions de temperatura, un fort contrast entre estacions i una baixa pluviometria, són les condicions idònies per obtenir una oliva única, de gust i aroma concentrats.
   
“De Deus”, és un oli extra verge, elaborat a partir de la varietat autòctona arbequina de recol·lecció primerenca. El tast esdevé un gest ple de matisos i sorpreses sensorials. És un oli afruitat complex molt harmònic. Els aromes afruitats intensos d'oliva verda amb trets de tomaquera, fonoll i carxofa.

 

El pas en boca és sedós i fluït amb una astringència i una picor delicada molt equilibrada i agradable. El conjunt d'atributs fan d'aquest un oli sofisticat amb una forta personalitat i unes característiques inconfusibles.
  
Produït amb olives de collita primerenca, provinents únicament de les nostres finques, finques distribuïdes en petits minifundis on la naturalesa és imprevisible i la climatologia cada dia és més inestable, on hem d'invertir en recerca per pal·liar els problemes causats per la sequera continuada, ja que no disposem de reg de suport i depenem totalment de la pluviometria anual, a més de l'escassetat de nutrients en els sòls o atacs de plagues sense utilitzar elements químics nocius per a l'ecosistema.
  
Segons es va aproximant la collita no deixem a l'atzar la decisió del començament de recol·lecció. Les nostres olives han d'estar en perfecte estat i a més aconseguir unes característiques organolèptiques (aromes i sabors) equilibrades i de gran intensitat.
  
És per totes aquestes causes, que l'oli ecològic “De Deus” no es tracta d'un oli mes, sinó d'un oli fruit del sacrifici i patiment dels nostres arbres, que any darrera any segueixen brindant-nos amb aquesta meravella, fent que la nostra producció sigui limitada i diferent cada campanya.